Adevarata valoare a unei femei

‘DACA ESTI FEMEIE SI DACA TRAIESTI IN EPOCA ASTA FARA SA CUNOSTI RAZBOIUL SPIRITUAL, ESTI IN PERICOL.DUSMANUL VA INCERCA SA PROFITE DE TINE”(T.D.JAKES)

SA NE REAMINTIM DE ISTORIA LUI TAMAR. SUFLETUL EI A FOST UCIS ATUNCI CAND AMNON A ABUZAT-O. TRUPUL EI A SUPRAVIETUIT DAR FEMINITATEA EI A FOST NIMICITA. A SIMTIT CA NU AVEA SA MAI FIE NICIODATA FEMEIA CARE AVEA SA DEVINA. TI S-A INTAMPLAT VREODATA CEVA CE TE-A SCHIMBAT PENTRU TOTDEAUNA? UN EVENIMENT PRIN CARE AI TRECUT SI IN URMA CARUIA AI SUPRAVIETUIT, ASEMENEA UNUI PALMIER? CEVA CE AI STIUT CA VA AFECTA INTREAGA TA EXISTENTA? POATE CA AI PETRECUT FIECARE ZI DE ATUNCI INCOACE GARBOVITA, FARA SA REUSESTI NICIDECUM SA TE INDREPTI. STRIGI. CANTI. TE ZBENGUI. INSA, CAND NU TE VEDE NIMENI, CAND MULTIMEA S-A IMPRASTIAT SI LUMINILE SA-U STINS, REDEVII ACELASI MUNTE DE DURERE, CARE TREMURA, PLANGE,SANGEREAZA DIN PRICINA ABUZULUI, APLECATA DE SPATE SI SCHILODITA.

POATE PARI IN REGULA, INSA ESTI APASATA DE NECAZ. OAMENII MISUNA IN JUR, IAR TU RAZI SI CHIAR II INTRETII. ESTI O PERSOANA AMUZANTA, IN PREAJMA CAREIA CELORLALTI LE FACE PLACERE SA SE AFLE. INSA ACESTIA NU STIU CE SE AFLA IN SPATELE FATADEI. NU REUSESTI SA VORBESTI DESPRE CEEA CE S-A PETRECUT IN VIATA TA.

CAND FEMEILE SE SIMT NEDORITE, FAPTUL ACESTA LE DISTRUGE SIMTAMANTUL STIMEI DE SINE SI AL VALORII PROPRII. UNELE DIN VOI ATI TRECUT PRIN DIVORT, ABANDON,BOALA, SARACIE, SINGURATATE,  PRIN ALTE TRAGEDII SAU PRIN RELATII ADULTERE, IN URMA CARORA ATI RAMAS CU SENTIMENTUL CA NU SUNTETI DORITE. IAR DUREREA ACEASTA NU SE POATE STRIGA IN GURA MARE. NU POTI SARI PESTE UN ASEMENEA ZID. EXPERIENTA ACEASTA VATAMA IN TINE CEVA CARE SCHIMBA MODUL IN CARE TE RAPORTEZI LA CEILALTI, PENTRU TOT RESTUL VIETII. 

CE FACI CAND ESTI PRINSA INTR-O SITUATIE DE MIJLOC, NEFIIND NICI INAUNTRU, NICI AFARA?CAND ESTI LASATA SA ZACI IN FATA USII, SFASIATA SI TULBURATA, TREMURAND INSPAIMANTATA? CE FACI CAND NU STII CUM SA ACTIONEZI? CAND TE SIMTI COPLESITA DE REGRETE, DE DURERI, DE EXPERIENTE DE COSMAR, INCAPABILA SA GASESTI UNDEVA ALINARE? POATE NU MAI VREI DECAT SA ZACI LA PAMANT SI SA PLANGI, CA SI TAMAR…AI PIERDUT CUMVA HARTA CARE ITI ARATA DRUMUL SPRE PROPRIA INMA SI SPRE INIMA LUI DUMNEZEU….

INDIFERENT CATE PERSOANE TI-AU SPUS :” NU TE VREAU”, DUMNEZEU AFIRMA:”EU TE VREAU. TE-AM VAZUT GARBOVITA SUB POVARA. AM VAZUT EFECTELE EXPERIENTEI TALE.TE-AM VAZUT IN CLIPELE CELE MAI INTUNECATE DIN VIATA TA. SI , CU TOATE ACESTEA, EU TE VREAU.”

DACA TE GASESTI IN SITUATIA ACESTEI FEMEI, ATUNCI TREBUIE SA-TI SPUN CA ISUS TE ASTEAPTA SI CA EL TE VREA. EL ITI VEDE ZBATERILE SI ITI CUNOASTE TOATA DUREREA. STIE CE TI S-A INAMPLAT CU ANI IN URMA, SAU CHIAR SAPTAMANA TRECUTA. EL ITI SPUNE ACUM CA TE VA ELIBERA SI TE VA VNDECA. CA TE VA INNOI SI TE VA DEZLEGA. EL ITI VA SPUNE DE CE A TREBUIT SA TRECI PE UNDE AI TRECUT CA SA DEVII CEEA CE VI FI.

TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA INGADUI PUTERII LUI SA-TI ATINGA PUNCTELE DUREROASE. EL VA AVEA GRIJA DE SECRETELE TALE. DUMNEZEU ATINGE PARTILE DIN TINE CARE AU FOST UCISE. EL STIE CE FEL DE FEMEIE AI FI DEVENIT, CE FEL DE FEMEIE AR FI TREBUIT SA FII SI CE FEL DE FEEIE PUTEAI FI. EL VINDECA SI RESTAUREAZA IN TINE ACEA FEMEIE, IN TIMP CE TU IL CHEMI IN AJUTORUL TAU.

DUSMANUL A VRUT SA-TI SHIMBE DESTINUL PRINTR-O SERIE DE EVENIMENTE, INSA DUMNEZEU TE VA RESTAURA, FACANDU-TE SA TE SIMTI DIN NOU INTREAGA, CA SI CUM EVENIMENTELE CARE TE-AU MARCAT NU S-AR FI PETRECUT NICIODATA. FEMEIA FERECATA INAUNTRUL TAU VA IESI LA LUMINA, AJUNGAND ACOLO UNDE II ESTE LOCUL. DUMNEZEU O ELIBEREAZA SI O RESTAUREAZA. EL CLADESTE INAPOI TOT CE A FOST DARAMAT SI O ADUCE IN VAZUL TUTUROR. EL TE  IZBAVESTE PRIN PUTEREA SA…

 

Annunci

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

w

Connessione a %s...